Contact

A.Vogel

A.Vogel is in Nederland en België één van de grootste merken op het gebied van natuurlijk gezond worden en blijven. Het is dan ook niet voor niets dat in bijna iedere huisapotheek in Nederland en België wel een A.Vogel product te vinden is. Vers uit de natuur geoogste ingrediënten worden verwerkt tot tincturen, tabletten, capsules of crèmes. Deze verschillende producten zijn op hun beurt in te zetten voor bijvoorbeeld de weerstand, de bloedsomloop, een gezonde huid, de luchtwegen, soepele spieren en gewrichten, een goede spijsvertering en een regelmatige menstruatiecyclus. Hoewel de toepassing van de producten erg kan verschillen, is het doel van ieder product wel gelijk: mensen op een natuurlijke manier gezond houden of maken.

Alfred Vogel
A.Vogel leerde veel geneeskrachtige planten kennen tijdens zijn wereldreizen, waarbij hij vooral contact legde met natuurvolken. Zo maakte hij bij de Oglala lakota-indianen kennis met de Echinacea purpurea (rode zonnehoed) die nu bekend staat als basisingrediënt voor het meest bekende natuurlijke geneesmiddel bij griep: Echinaforce.

In de begintijd stelde Alfred Vogel zijn geneesmiddelen samen op basis van zijn kennis van geneeskrachtige planten en vervolgens testte hij de werking uit in zijn eigen praktijk. Al snel riep hij daarbij de hulp in van wetenschappers om de verschillende aspecten van de plant te onderzoeken en te toetsen aan medische en wettelijke normen. De jongste A.Vogel producten zijn dan ook het resultaat van onderzoek door een team geschoolde vakmensen die het werk van Alfred Vogel voortzetten.

Het merk tegenwoordig
De natuurlijke middelen van A.Vogel staan voor kwaliteit en effectiviteit. De fabricage van de middelen verloopt tegenwoordig dan ook volgens strenge, internationaal erkende farmaceutische (GMP) normen en staat volledig onder apothekerstoezicht. Er wordt gebruik gemaakt van het beste dat de natuur te bieden heeft. En juist daarom is het zo vanzelfsprekend dat er alleen milieuvriendelijk gekweekt (EKO-keurmerk) en geproduceerd wordt.

Naar de site van A.Vogel